Personvernerklæring My Espresso House

My Espresso House – Personvern, viktige punkter

  • Denne Personvernerklæringen forklarer hvordan vi bruker personopplysningene dine for å kunne gi deg personlige tilbud og rabatter på utvalgte produkter, som del av lojalitetsprogrammet vårt My Espresso House, via mobilappen vår, eller via medlemmers foretrukne betalingsmetode («Tjenesten»).
  • Tjenesten drives av Espresso House Group AB et selskap opprettet i henhold til svensk lovgiving med hovedkontor i Södergatan 24 211, 211 34, Malmö, Sverige.
  • De personlige tilbudene du mottar er basert på kjøpshistorikken din og preferansene dine når du benytter deg av tilbudene i kaffebarene våre.
  • Visse funksjoner i Tjenesten, som posisjonsbaserte tilbud, krever at du deler ytterligere tilleggsinformasjon om deg selv, slik som posisjonsopplysningene dine. Denne funksjonen er deaktivert som standardinnstilling når du installerer appen, og du kan aktivere funksjonen ved å gi spesifikt samtykke til det. Du kan når som helst trekke samtykket og deaktivere de posisjonsbaserte tilbudene.
  • Lojalitetsprogrammet vårt er tilgjengelig for alle over 13 år. Hvis du er under 18 år kan du benytte deg av Tjenesten vår med tillatelse fra en av dine foresatte.
  • Ettersom vi er del av en internasjonal gruppe selskaper og deler administrative systemer, kan vi dele dine personopplysninger med tilknyttede selskaper med formålene beskrevet i Personvernerklæringen.
  • Personopplysningene du godtar å dele med oss når du registrerer deg for å bli medlem, er nødvendig for at vi skal kunne levere Tjenesten til deg. Dersom du ikke ønsker å gi oss personopplysningene nevnt i Personvernerklæringen, vil du ikke ha mulighet til å bli med i lojalitetsprogrammet vårt, My Espresso House, og du vil ikke kunne benytte deg av Tjenesten.
  • Hvis du har spørsmål eller henvendelser, kan du kontakte oss på privacy@espressohouse.se

Senast reviderad: 2018-05-25

—————————————————————

Personvernerklæring – hele teksten

Last Modified: 2018-05-25

Innhold

  1. Våre prinsipper
  2. Personopplysningene vi samler inn
  3. Hvordan og hvorfor vi bruker personopplysningene dine
  4. Når og hvordan vi deler informasjon med andre
  5. Den registrertes rettigheter
  6. Informasjonssikkerhet
  7. Datalagring og oppbevaring
  8. Unntak
  9. Endringer og oppdateringer i Personvernerklæringen
  10. Spørsmål, henvendelser eller klager
  11. Tilleggstjenester

—————————————————————

1. Innhold

My Espresso House-appen og Tjenesten drives av Espresso House Group AB, org. nr.: 559014-3748, e-post: info@espressohouse.se («Espresso House») et selskap opprettet i henhold til svensk lovgiving med hovedkontor i Södergatan 24, 211 34, Malmö, Sverige.

Denne Personvernerklæringen beskriver Espresso Houses retningslinjer og praksis vedrørende innsamlingen og bruken av personopplysningene dine, og fastsetter dine personvernrettigheter. Vi anerkjenner at personvern er et løpende ansvar, og vil derfor fra tid til annen oppdatere Personvernerklæringen etter hvert som vi foretar nye personopplysningspraksiser og personvernerklæringer.

2. Våra principer

Vi gjør vårt beste for å beskytte personvernrettighetene dine ved å bruke forsvarlig sikkerhetsteknologi. Det betyr at:

  • Vi forsikrer oss om at vi har hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte din informasjon, og at
  • vi sørger for at andre organisasjoner som skal levere en tjeneste til oss, også har hensiktsmessige sikkerhetstiltak.
  • Vi tar personvernet ditt på alvor. Du mottar kun markedsføringsmateriell (via e-post, post, SMS eller telefon) fra oss og – om du ønsker det – andre organisasjoner vi har valgt ut.
  • Vi vil sørge for at det kommer tydelig frem når du kan velge dette, for eksempel med bokser du må hake av hvis du ønsker å motta markedsføringsmateriell, og at du kan endre innstillingene dine dersom du ikke lenger ønsker å motta dette. Vi kan imidlertid sende deg en e-post eller SMS fra tid til annen, med informasjon eller spørsmål angående medlemskontoen din eller publiseringer – med for eksempel påminnelser, advarsler eller varemerkeanmodninger.
  • Vi samler kun inn og bruker individuelle brukerdetaljer dersom vi har din tillatelse eller om det foreligger årsaker som er hensiktsmessige for forretningen, slik som å samle inn nok informasjon til å administrere abonnementer.
  • Vi kommer til å være tydelige overfor deg angående hvilken informasjon om deg som vi vil samle inn og hvordan vi vil bruke det.
  • Vi vil kun bruke personopplysningene dine til formålene de opprinnelig er hentet inn til, og vi vil forsikre oss om at opplysningene blir slettet på en sikker måte.

Dersom vi eller våre tjenesteleverandører overfører noe informasjon ut av EU og EØS, vil det kun gjennomføres dersom tilstrekkelig beskyttelse (som følger av gjeldende personvernlovgivning) er tilgjengelig.

3. Personopplysningene vi samler inn

Innsamling av personopplysninger

Espresso House samler inn personopplysninger om My Espesso House-medlemmer som bruker Tjenesten. Disse opplysningene består av den informasjonen du aktivt deler med oss og den informasjonen som blir tilgjengelig for oss når du bruker Tjenesten.

Vi vil ikke selge personopplysninger til andre og kun dele den med tilknyttede selskaper og tredjeparter som tilrettelegger for leveransen av våre tjenester. Les mer om dette i punkt 5.

De eneste personopplysningene du trenger å dele med oss når du registrerer deg for å bruke Tjenesten, er telefonnummeret ditt. Du kan også dele oss din e-postadresse, navn og ditt profilbilde i mobilappen, dersom du ønsker det.

Vi innhenter også data ved å registrere bruken din av Tjenesten. Dette betyr at når du betaler for noe i en av kaffebarene våre, og viser at du er medlem i lojalitetsprogrammet vårt, vil vi lagre informasjon om kjøpet ditt i en database. Denne databasen er kun tilgjengelig for ansatte ved Espresso House, samarbeidspartnerne våre eller tredjepartspartnere, som opprettholder databasen og analyserer informasjonen for formålene beskrevet i punkt 4. Denne informasjonen består av:

  • produktene du kjøper i kaffebarene våre
  • beløpet du handler for
  • hvilke spesifikke kaffebarer du handler i
  • kjøpstidspunkt
  • benyttede tilbud

Når du bruker Tjenesten vil du også få mulighet til å aktivere posisjonsbaserte tilbud. Du finner mer informasjon om dette i punkt 12.

Din korrespondanse med Espresso House

Hvis du kontakter oss via e-post, post eller andre former for kommunikasjon, kan vi beholde denne korrespondansen og informasjonen denne inneholder (slik som navn, e-post, kontaktinformasjon og personlig, identifiserbar informasjon du deler i form av fritekst) og bruke dette for å svare på din henvendelse, varsle deg om publikasjoner eller andre tjenester, eller for å loggføre dine klager, spørsmål, forespørsler eller lignende. Dersom du skulle ønske at Espresso House «sletter» personopplysningene dine eller avstår fra å ta kontakt med deg, vennligst kontakt oss på privacy@espressohouse.se.

4. Hvordan og hvorfor vi bruker personopplysningene dine

Det er fire hovedgrunner til at vi samler inn og bruker informasjon om kundene og brukerne våre:

  • for å kunne tilby og drive (inkludert forbedre og tilpasse) tjenestene og produktene våre
  • for å tilby skreddersydde tjenester og tilbud tilpasset individuelle brukere
  • for å kommunisere og sende kampanjetilbud til brukerne våre
  • for å fremme tjenestene våre

Dette er grunnene til at vi samler inn opplysninger, slik at vi kan tilby deg en sammenhengende, god og personlig opplevelse. For å bedre beskyttelsen av dine personopplysninger, har vi sørget for teknisk og organisatorisk beskyttelse designet for å forhindre visse sammensetninger av opplysninger.

Hovedhensikten med at Espresso House bruker personopplysningene dine, er å kunne tilby deg Tjenesten. Nedenfor finner du en liste med grunner, for å gi deg en bedre og klarere idé om hvorfor vi bruker informasjon om deg.

Verifisering av kontoen din: Vi spør deg om mobilnummeret ditt slik at du kan koble medlemskontoen til telefonen din. Denne informasjonen lagres for å forsikre at dine personlige tilbud, i tillegg til stempelkortet ditt og 10 %-rabatten på hvert kjøp når du buker ditt digitale Coffee Card, er tilgjengelig slik at du kan bruke dem via mobilen din. Når du blir medlem i My Espresso House kan du også velge å gi oss e-postadressen din. Ved å registrere e-postadressen kan du bekrefte medlemskapet ditt via e-posten din, som betyr at du kan få tilgang til medlemskontoen din hvis du skulle få en ny mobiltelefon.

Aktivering av funksjoner basert på personnummer/studentbevis og fødselsdato: For å aktivere studenttilbud må du gi oss ditt [personnummer/studentbevis]. Vi bruker denne informasjonen i kommunikasjon med Mecenat for å bekrefte at du er registrert student. [Personnummer/studentbevis] lagres ikke i serverne våre – vi sender det kryptert direkte til Mecenat, slik at de kan bekrefte om du er student.

Gjennom Tjenesten kan du også velge å gi oss fødselsdatoen din, slik at du kan motta en gave fra oss på bursdagen din.

Venneinvitasjoner: Du kan sende en invitasjon til noen du kjenner som ikke er medlem, og motta en gave som takk for at du inviterer flere til My Espresso House-familien. Dette gjør du ved å legge til mobilnummeret til den personen du ønsker å invitere. Denne personen vil da motta en SMS med en invitasjon. Hvis personen registrerer seg som medlem via denne invitasjonen, vil du motta en gave i medlemskontoen din. Merk at mobilnummeret til personen du har sendt en invitasjon vil slettes dersom den inviterte personen avslår invitasjonen, eller dersom den inviterte personen ikke har svart på invitasjonen innen tre (3) dager.

Personlige tilbud: Når du bruker Tjenesten til å kjøpe produkter i en av kaffebarene våre, vil informasjon om kjøpet ditt (spesifikt punktene nevnt i punkt 3 ovenfor) bli lagret i en av databasene våre. Denne informasjonen analyseres og evalueres for å hjelpe oss med å forstå hvilke produkter du interesserer deg for. Informasjonen hjelper oss med å plassere din My Espresso House-profil inn i en bestemt kategori som passer kjøpsvanene dine. Slik vil vi kunne tilby deg skreddersydde rabatter basert på hvilken kategori du tilhører, altså hvilke produkter du foretrekker.

Statistikk og forebedring av Tjenesten: Kjøpshistorikken nevnt i punkt 3 ovenfor hjelper oss med å forbedre Tjenesten. Informasjonen om kjøpene dine hjelper oss med å finne ut av hvilke produkter som er populære, hvilket tidspunkt kaffebarene vanligvis går tom for produkter, hvilke typer tilbud som er mest verdsatt og brukes mest av medlemmene våre osv. Vi bruker også denne informasjonen for å forbedre og utvikle allerede eksisterende produkter. Hvis vi for eksempel ser at mange medlemmer setter pris på de forskjellige kjøleskapsgrøtene våre, kan vi utvikle nye smaker for å bedre kundeopplevelsen i kaffebarene våre.

Kommunisering med deg – markedsføring og informasjon: Ved å gi oss telefonnummeret ditt, kan vi kontakte deg dersom det skulle oppstå problemer med medlemskapet ditt eller Tjenesten. På medlemskontoen din kan du legge til e-postadressen din, slik at vi kan sende deg markedsføringsmateriell, nyhetsbrev og informasjon om Tjenesten, så du ikke går glipp av tilbudene våre. Å legge til e-postadressen din er valgfritt, og du kan når som helst fjerne den fra kontoen din. Etter at den har blitt fjernet, slettes den også fra våre systemer, og du vil ikke lenger motta ytterligere e-poster fra oss. Du kan også velge å ikke motta markedsføringsmateriell og nyhetsbrev fra oss som ikke er nødvendige for Tjenesten. Som nevnt i punkt 3 ovenfor, kan vi, hvis du kontakter oss via en hvilken som helst form for kommunikasjon, beholde denne korrespondansen og informasjonen denne inneholder (slik som navn, e-post, kontaktinformasjon og personlig, identifiserbar informasjon du deler i form av fritekst), og bruke dette for å svare på din henvendelse. E-postadressen din kan også brukes til å sende deg en digital kvittering hvis du aktiverer dette i kontoen din.

Sikkerhet: Vi bruker informasjon for å bevare sikkerheten av produktene, tjenestene og kundene våre, for å oppdage og forhindre svindel, løse tvister og å utføre avtaler. Vi kan også blokkere sending av meldinger og fjerne innhold dersom disse bryter med vilkårene våre.

Posisjonsbaserte tilbud – valgfritt: Du kan selv velge om du ønsker å aktivere tilbud basert på din plassering. Ved å aktivere denne tilleggstjenesten tillater du oss å se og registrere hvor mobiltelefonen din befinner seg. Med denne informasjonen har vi mulighet til å tilby deg rabatter spesifikt ut ifra din nåværende posisjon. Vennligst les punkt 12 nedenfor for å lære mer om denne tjenesten, og hvordan du kan samtykke i å aktivere funksjonen.

Andre grunner: Dersom vi planlegger å bruke personopplysninger på noen måte som ikke er i samsvar med Personvernerklæringen, vil du bli informert om dette på forhånd eller samtidig som personopplysningene innhentes, eller så vil vi be om din tillatelse etter innhenting, men før opplysningene blir tatt i bruk.

5. Når og hvordan vi deler informasjon med andre

Vi deler personopplysningene dine når vi har ditt samtykke eller når det er nødvendig for å fullføre en transaksjon eller gi deg tilbudene du vil benytte deg av.

Når du oppgir betalingsopplysningene dine i ditt digitale Coffee Card, deler vi betalingsopplysningene med andre banker og aktører som behandler betalingstransaksjoner eller tilbyr andre finansielle tjenester, for å forebygge svindel og redusere kredittrisiko.

Med hensikt om å kunne tilby deg Tjenesten på best mulig måte, kan vi utlevere personopplysningene dine til våre tilknyttede selskaper og servicepartnere (for eksempel selskaper vi har ansatt for å tilby kundestøtte eller hjelpe til med å beskytte og sikre systemene våre) som er overlatt til å behandle opplysningene på våre vegne og i henhold til instruksjonene våre, Personvernerklæringen og andre aktuelle tiltak for personvern og sikkerhet.

Vi kan også utlevere personopplysningene dine til tredjeparter dersom vi har gode grunner til å tro at tilgjengelighet, bruk, oppbevaring og utlevering av slik informasjon er nødvendig for å:

  • være i samsvar med rettskjennelser eller andre rettslige forpliktelser,
  • håndheve eller iverksette våre generelle vilkår og betingelser og andre avtaler, og
  • beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerheten til Espresso House, dets franchisetakere eller andre.

6. Den registrertes rettigheter

Generell informasjon

Espresso House oppfyller nåværende datavernlover i EU som, når de er gjeldende, inkluderer følgende rettigheter:

  • Du står fritt til å få tilgang til en loggføring av din behandling(som spesifisert i loven), og du har rett på tilgang til en kopi av personopplysningene dine, be om endringer og i noen tilfeller sletting av personopplysninger.
  • Du har rett til å be om begrensninger i bruken og motsette deg behandlingen av dine personopplysninger som tar utgangspunkt i våre berettigete interesser.
  • Du har rett til å legge inn en klage til Datatilsynet. «Datainspektionen» er myndigheten i Sverige («Datatilsynet» i Norge) som fører tilsyn til hvordan vi som selskap overholder personopplysningslovgivningen.
  • Dersom behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke samtykket i fremtidig behandling av personopplysningene dine, når som helst.
  • Du har rett til å be oss om å gi dine personopplysninger til en annen organisasjon som er ansvarlig for å behandle personopplysningene dine (databehandler) i tilfeller der vår rett til å behandle personopplysningene dine er basert på enten samtykke eller utførelse etter avtale med deg.

Du vil ha rimelig tilgang til personopplysningene dine uten ekstra kostnad, dersom du ber om dette via [privacy@espressohouse.se]. Dersom vi ikke kan gi deg dette innen rimelig tid, vil vi gi deg en dato for når informasjonen kan gis. Hvis du ikke har tilgang, vil vi forklare deg hvorfor du ikke har tilgang.

Vi behandler personopplysningene dine i samarbeid med forretningspartnere for å kunne tilby deg produkter og tjenester du bruker og bestiller, for å drive virksomheten, møte avtale- og lovmessige forpliktelser, beskytte systemene og kundene våre, eller møte de berettigete interessene beskrevet i detalj i avsnittene «Hvordan og hvorfor vi bruker personopplysningene dine» og «Når og hvordan vi deler informasjon med andre» ovenfor. Når vi overfører personopplysninger ut av EU, gjør vi det i samsvar med flere lovlige mekanismer, som beskrevet i avsnittet «Datalagring og oppbevaring».

I hvilken grad bruker vi automatiserte individuelle avgjørelser (inkludert profilering)?

Vi tar i utgangspunktet ikke beslutninger basert på automatisert bearbeiding og profilering som vil ha en juridisk virkning for deg som definert i artikkel 22 i GDPR. Dersom vi i fremtiden skulle bruke slike prosedyrer fra sak til sak, vil vi informere deg separat og be om ditt samtykke før en slik ny bruk av personopplysningene dine, i henhold til loven.

Informasjon om retten din til å protestere – artikkel 21 i EUs datalagringsdirektiv (GDPR)

  1. 1. Retten til å motsette deg behandling basert på våre berettigete interesser.
    Du har rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger når som helst, på grunnlag relatert til din spesifikke situasjon, basert på artikkel 6 (1) f) i GDPR (behandling med det formål å ivareta berettigete interesser). Dette inkluderer profilering basert på bestemmelsene i artikkel 4 (4) i GDPR. Dersom du har innvendinger, vil vi ikke lenger behandle personopplysningene dine, om vi ikke kan vise til sterke berettigede grunner til å fortsette behandlingen som overskrider dine interesser, rettigheter og friheter, eller om ikke behandlingen må til for opprettelse, utførelse eller beskyttelse av rettskrav.
  2. Retten til å motsette deg behandling av personopplysninger for markedsføringsformål.
    I visse tilfeller vil vi behandle dine personopplysninger for markedsføringsformål. Du har rett til å protestere når som helst mot behandling av personopplysninger som omhandler deg for markedsføringsformål. Dette inkluderer profilering i den grad det er tilknyttet direkte markedsføring. Dersom du motsetter deg behandling for formål som dreier seg om direkte markedsføring, vil vi ikke lenger behandle dine personopplysninger for slike formål. Det er ingen formelle krav for å komme med innvendinger. Dersom det er mulig, bør det gjøres via e-post til [sett inn relevant e-postadresse].

Merk: Hvis du ber Espresso House om å ikke kontakte deg via e-post til en spesifikk e-postadresse, vil Espresso House beholde en kopi av denne e-postadressen i vår «ikke send»-liste, for å overholde forespørselen din om å ikke bli kontaktet.

7. Informasjonssikkerhet

For å hjelpe til med å beskytte personopplysninger og identifiserbar informasjon du sender inn gjennom Tjenesten, opprettholder vi fysiske, tekniske og administrative sikkerhetsfunksjoner. Vi oppdaterer og tester sikkerhetsteknologien vår med jevne mellomrom.

Vi begrenser adgangen til personopplysningene dine, så kun de ansatte som trenger denne informasjonen for å kunne tilby fordeler og tjenester, har tilgang. I tillegg får alle våre ansatte opplæring i viktigheten av konfidensialitet og bevaring av personvern og beskyttelse av opplysningene dine.

Vi forplikter oss til å ta nødvendige disiplinære tiltak for å håndheve våre ansattes personvernansvar.

8. Datalagring og oppbevaring

Personopplysninger håndtert av Espresso House lagres og behandles i regionen der du bor, i Norge eller i andre land der Espresso House og dets tilknyttede selskaper, datterselskaper, partnere eller leverandører er aktive. Vi jobber for å forsikre at informasjonen vi samler inn i samsvar med denne Personvernerklæringen håndteres i samsvar med denne og i samsvar med gjeldende lov der informasjonen er tilgjengelig.

Dersom vi skulle overføre personopplysningene dine til tredjeland, for eksempel land utenfor EU/EEA, vil vi inngå avtaler og iverksette tiltak i samsvar med gjeldende lovkrav.

Espresso House beholder personopplysninger så lenge det er nødvendig for å kunne tilby deg tjenester og for å oppfylle formålene beskrevet i punkt 4 ovenfor. Ulik type informasjon kan lagres i ulik tid grunnet visse forutsetninger.

Forutsetninger som bestemmer hvor lenge vi vil lagre personopplysninger, kan være:

Hvor lenge er personopplysningene nødvendig for oss for å kunne tilby deg tjenestene våre? Dette inkluderer blant annet å opprettholde og forbedre Tjenesten, beskytte systemene våre og administrere nødvendig forretnings- og regnskapsinformasjon. Dette er den generelle regelen når det kommer til utregning av lagringstid.

Regnes personopplysninger som sensitive? Hvis dette er tilfellet, er lagringsperioden vanligvis kortere.

Har du som opplysningene gjelder gitt samtykke til en lengre lagringsperiode? I disse tilfellene vil vi lagre informasjon lengre, med ditt samtykke.

Har vi lovlige, avtalefestete eller lignende forpliktelser til å lagre opplysningene? Eksempler på dette kan inkludere ufravikelig lovgivning for oppbevaring av informasjon, regnskapstekniske hensyn, offentlige påbud om å lagre informasjon som er relevant for undersøkelser eller at de må oppbevares for å løse mulige tvister.

De personlige tilbudene vi gir deg er basert på kjøpshistorikken din de siste 12 månedene (maksimum).

Vi behandler personopplysninger om kundene våre i 24 måneder etter at kunderelasjonen er utløpt, eller frem til et tidligere tidspunkt der kunden velger å avslutte medlemskontoen sin hos Espresso House og/eller ønsker å ha personopplysningene sine slettet.

For mer informasjon om hvor og hvor lenge personopplysningene dine blir lagret, og om rettighetene dine rundt sletting og flyttbarhet, ta kontakt med Espresso House sitt personvernombud på dpo@espressohouse.com

9. Unntak

Innsamlede opplysninger: Innsamlede opplysninger er innhentet og behandlet for å overvåke og evaluere brukertrender vedrørende Tjenesten. Dette betyr at opplysninger om din kjøpshistorikk innhentes og anonymiseres på en slik måte at vi ikke kan spore informasjonen tilbake til deg. Vi bruker disse anonyme opplysningene om hvordan kunder bruker våre tjenester til statistikk, forbedring av service og produktutvikling av Tjenesten. Disse opplysningene vil være helt anonyme og utgjør ikke personopplysninger. Derfor kan disse opplysningene lagres over lengre tid enn personopplysningene dine.

Anonymisering av personopplysninger vil si at all informasjon som kan koble opplysningene til en person blir fjernet, i tillegg til at informasjonen ikke vil kunne spores tilbake til denne personen i fremtiden. Denne anonymiseringsbehandlingen av personopplysninger er ett steg videre fra pseudonymisering, som betyr at man separerer informasjon for å gjøre det vanskeligere å identifisere personer via disse opplysningene.

Tredjepartslenker: Denne Personvernerklæringen gjelder ikke personopplysninger som du gir til andre brukere gjennom Tjenesten eller andre steder.

Barn: Espresso House samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under tretten (13) år. Vennligst ikke del personopplysninger gjennom Tjenesten dersom du er under tretten (13) år. Vi oppfordrer alle foresatte til å overvåke internettbruken til barna sine, og hjelpe til med å håndheve Personvernerklæringen vår ved å instruere barna til å ikke dele personopplysninger gjennom Tjenesten uten deres samtykke. Dersom du har grunn til å tro at et barn under tretten (13) år har delt personopplysninger med oss gjennom Tjenesten, vennligst kontakt oss på [sett inn e-postadresse], og vi vil slette denne informasjonen fra databasene våre.

10. Endringer og oppdateringer i Personvernerklæringen

Vi oppdaterer Personvernerklæringen ved behov etter tilbakemeldinger fra kunder og etter endringer i Tjenesten. Når Personvernerklæringen er oppdatert vil den siste oppdateringen være synlig øverst i Personvernerklæringen, og endringene vil være beskrevet på endringshistorikk-siden. Dersom det er gjort store endringer i Personvernerklæringen eller om hvordan Espresso House bruker personopplysningene dine, vil du få beskjed om dette på nettsiden vår eller via e-post før endringene trer i kraft, i henhold til loven. Vennligst les denne Personvernerklæringen med jevne mellomrom for å følge med på hvordan Espresso House beskytter personopplysningene og personvernet ditt.

11. Spørsmål, henvendelser eller klager

For spørsmål eller kommentarer om Personvernerklæringen og -praksisen vår, ta kontakt med personvernavdelingen vår på:

Privacy Officer
Espresso House Group
Drottninggatan 29, 111 51 Stockholm, Sweden
privacy@espressohouse.com
+46105101000

Du kan også kontakte personvernombudet vårt på:

Sharp Cookie Advisors AB, responsible Partner Sofia Edvardsen (LL.M., CIPP/E).
Box 45411, 104 31, Stockholm, Sweden
dpo@espressohouse.com
sofia.edvardsen@sharpcookie.se
Telephone: +46 8 12 44 33 50

12. Tilleggstjenester

Posisjonsbaserte tilbud

Som nevnt i punkt 4, kan du selv velge om du ønsker å aktivere tilbud basert på din plassering. Ved å aktivere denne tilleggstjenesten, samtykker du til at vi kan se og registrere hvor mobiltelefonen din befinner seg. Med denne informasjonen har vi mulighet til å tilby deg rabatter spesifikt ut ifra din nåværende posisjon, for eksempel hvis du er i nærheten av en kaffebar med tilbud som gjelder kun i denne kaffebaren.

Denne tilleggstjenesten er deaktivert som standardinnstilling når du lager en medlemskonto på My Espresso House. Dette betyr at Espresso House ikke vil kunne se hvor mobiltelefonen din befinner seg før du aktivt velger å aktivere denne tjenesten og gir oss ditt samtykke.

Når tilleggstjenesten er aktivert, vil posisjonshistorikken din lagres i systemene våre i maks tredve (30) dager, slik at vi kan tilby deg relevante tilbud basert på din nåværende posisjon.

Du kan når som helst gå inn i Innstillinger og deaktivere tjenesten for de posisjonsbaserte tilbudene. Når du deaktiverer tjenesjen, vil Espresso House umiddelbart slette informasjonen om din nåværende posisjon i tillegg til all posisjonshistorikk som er lagret i databasen vår ved deaktiveringstidspunktet. Vi vil ikke ha tilgang til posisjonsinformasjonen din igjen, frem til du velger å aktivere tilleggstjenesten på nytt.

 

Følg oss på Instagram